Psychosociale Ondersteuning

Veel vluchtelingen zijn blootgesteld aan gevaarlijke omstandigheden en ons Psychosociale Programma zal vluchtelingen steun bieden op het gebied van Psycho Social Support (PSS).

In Libanon heeft een onafhankelijk gespecialiseerd PPS-team (zonder winstoogmerk) zeer succesvolle resultaten geboekt. Zo krijgen vrouwen meer zelfvertrouwen, kinderen meer bescherming, en productiviteit wordt gestimuleerd onder de jongere generatie vluchtelingen. Daarnaast zijn deze PSS teams doorslaggevend geweest in het integratiebegeleiding van gezinnen en aanpassingsproces met de cultuur van het nieuwe land.

Via dit programma is URDA ook betrokken bij PPS-training workshops. Dit is ter voorbereiding van onze gespecialiseerde teams voor het toekomstige PSS-werk dat ze zullen leveren.

Doneer nu om het leven van vluchtelingen te helpen redden en veranderen

Met uw donatie werkt u samen met URDA aan het overleven, beschermen en ontwikkelen van Syrische vluchtelingen in Libanon. We zullen doen wat nodig is om vluchtelingen te beschermen, waar ze zijn, wie ze zijn en wanneer ze ons nodig hebben.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Stuur ons uw e-mail om op de hoogte te blijven.