URDA

Het URDA Sponsor Programma zal ervoor zorgen dat niet alleen weeskinderen en families die in armoede leven, maar ook immigranten die ziek of invalide zijn, financiële steun kunnen verwachten. Met elke sponsoring willen we ervoor zorgen dat de dagelijkse behoeften van een vluchteling gefinancierd worden.

Voor weeskinderen zullen er leuke uitstapjes en activiteiten georganiseerd worden en we zullen ervoor zorgen dat kinderen zich kunnen ontwikkelen in hun vaardigheden en individuele capaciteiten.

Daarnaast zullen er sponsoring opties zijn om hele families te voorzien in hun basisbehoeften en een patiënten sponsoring zal financiële steun bieden aan vluchtelingen die een medische behandeling en zorg nodig hebben. Dit zal zijn met inbegrip van ziekenhuisopname, die werd veroorzaakt door ongevallen en slechte leefomstandigheden tijdens het leven in de URDU-kampen.

Er zullen ook programma's zijn om sociale werknemers van het programma te sponseren. Deze vrijwilligers spelen een belangrijke rol in het succes van een vluchtelingenkamp, doordat ze de relaties tussen vluchtelingen en de lokale gastheergemeenschap helpen verbeteren.