Nederlandse clowns verrassen kinderen tijdens bezoek aan vluchtelingenkampen in Libanon – URDA Netherlands

Nederlandse clowns verrassen kinderen tijdens bezoek aan vluchtelingenkampen in Libanon

Afgelopen maart werden maar liefst 1500 Syrische kinderen verrast door een bezoek van Holala, Jet en Jack, drie Nederlandse clowns. In samenwerking met URDA werd een twaalfdaagse reis georganiseerd waarbij het drietal langs verschillende kampen ging om daar voor de kinderen op te treden. 

Van Beiroet tot Arsaal, de clowns verspreidden overal een glimlach op de gezichten van deze gevluchte kinderen. Ze bezochten naast de kampen van URDA, ook andere vergeten kampen.

Overal deden ze optredens, activiteiten en brachten ze kadootjes mee voor de kinderen.

Maar ook de ouders konden genieten. Want ook zij konden op deze manier even de pijn en het verdriet vergeten. Meer dan 1500 kinderen hebben plezier mogen hebben van de clowns. We willen Laurence (Holala’s echte naam), Jet en Jack heel erg bedanken in naam van alle kinderen die op deze manier alle ellende in hun leven even konden vergeten.