URDA gaat samenwerken met SHE Matters – URDA Netherlands

URDA gaat samenwerken met SHE Matters

URDA probeert altijd haar krachten te bundelen met andere humanitaire organisaties in Nederland om op deze manier nog meer te kunnen betekenen voor de vluchtelingen. Daarom zijn we een samenwerking aan gegaan met SHE Matters. Door middel van deze samenwerking kunnen wij nog meer betekenen in het empoweren van de vrouwelijke vluchtelingen.
Tijdens het tekenen van deze samenwerkingsovereenkomst werd URDA vertegenwoordigd door Executive Director Alaa Arbash. Arbash zegt dat alle initiatieven om deze kwetsbare groepen te ondersteunen welkom zijn en staat klaar om deze projecten te ondersteunen.
SHE Matters werd vertegenwoordigd door oprichter en CEO Christina Moreno. Volgens haar is dit de eerste stap in een lange samenwerking tussen de twee partijen om vrouwen in Libanon te helpen.
Dit project zal de komende weken van start gaan, dus houdt ons in de gaten voor meer ambitieuze dingen die er aan zitten te komen.